مجید فراهانی، معاون هماهنگی و پیگیری معاونت اجرایی رییسجمهوری از حذف فیلترینگ در سه مرحله تا پایان سال ۱۴۰۳ خبر داد. حذف فیلترینگ از وعدههای انتخاباتی مسعود پزشکیان بود اما پس از پیروزی در انتخابات، مقامات دولت او در مورد تحقق این وعده، شهروندان را به صبر دعوت کردند.
فراهانی که رییس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان نیز هست، در هشتمین کنگره این حزب، با اشاره به وعده حذف فیلترینگ تا آخر سال ۱۴۰۳ گفت که با آمدن دولت چهاردهم، «سایه جنگ» از سر کشور دور شده است.
رییس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان تاکید کرد این حزب در مقابل تشدید فیلترینگ، اخراج اساتید و برخوردهای نامناسب انتظامی و امنیتی با شهروندان، «شجاعانه» ایستادگی کرده است.
رفع فیلترینگ از جمله وعدههای اصلی پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۳ بود.
پزشکیان گفته بود: «برای رفع مشکل فیلترینگ، گردنم را میگذارم.»
اکنون و در آذر ماه ۱۴۰۳، نزدیک به پنج ماه پس از پیروزی در انتخابات، مقامات دولت پزشکیان با اشاره به مخالفتهایی در خارج از دولت، عدم رفع فیلتر را توجیه میکنند.
۲۴ مرداد، جواد نیکبین، نماینده مجلس، با اشاره به اختیارات قانونی پزشکیان در زمینه لغو فیلترینگ اینترنت و ریاست او در شورای عالی امنیت ملی گفت: «قطعا رییس شورای عالی فضای مجازی کشور رییسجمهور است و رییسجمهوری اختیارات لازم را جهت فیلترینگ و رفع آن دارد.»
به گفته او، تصمیم در حقیقت با دولت است.
پزشکیان دهم مهر ۱۴۰۳ در اولین حضورش در جلسه شورای عالی فضای مجازی، به جای رفع فیلتر، بر لزوم اجرایی شدن سیاستهای ابلاغی علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی در حوزه فضای مجازی تاکید کرد و دستور داد «مساله» رواج فروش فیلترشکن «حتما به شکل دقیق و جدی»، مورد رسیدگی قرار گیرد.
۲۳ مهر ماه ۱۴۰۳، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در پاسخ به سوالی در خصوص رفع فیلترینگ اینترنت و این که آیا باید منتظر برگزاری جلسه کمیته فیلترینگ بود، گفت: «نمیتوانیم تغییرات را به یکباره ایجاد کنیم. فرآیند بازنگری در فیلترینگ در حال پیگیری است. صبوری کنید.»
روزنامه فرهیختگان، ارگان مطبوعاتی دانشگاه آزاد اسلامی که به طیف اصولگرا نزدیک است، چهارشنبه ۳۰ آبان در گزارشی از «اشتراک نظر» سران سه قوه جمهوری اسلامی برای تغییر شرایط فعلی فیلترینگ در ایران خبر داد و نوشت که آنها معتقدند باید بهجای فیلترینگ، «محدودسازی هوشمند» را جایگزین کرد.